Ndërtuar dhe prodhuar për t'iu përshtatur nevojave tuaja

TEHNOGUMA

Tehnoguma është një kompani prodhuese e gomave, produkte teknike te gomës, produkte poliuretani,

gomimin e kalandrave dhe prodhimin e pjesëve metalike dhe veglave.

Misioni ynë është që të jemi të njohur për të siguruar cilësinë dhe shpërndarjen e besueshme

të të gjitha produkteve që plotësojnë kërkesat dhe nevojat e përdoruesve.

Mëso më tepër

Procesi i prodhimit

Produkte të destinuara për industri të shumëfishta

Industria grafike

Bujqësia

Industria kimike

Industria e makinave

Industria e naftës

Industria ushqimore

Industria e automobilave

Hekurudha

© Copyright 2019. Developed by Synapse