Shërbimet

Tehnoguma-Shkup disponon me vegëltore komplet te paisur, e cila ofron përpunimin e produkteve metalike me porosi, për nevoja të ndryshme. Për këtë qëllim, kryhen disa metoda të përpunimit të makinave universale dhe CNC, të tilla si lustrim, shpuarja, prerja, retifikim, gravim etj. nën drejtimin e konstruktorëve dhe vegëltarëve me përvojë.

Shpuarje

Varësisht nga nevojat tuaja, kompania jonë është e pajisur me makina precize për hapjen e birave të madhësive të ndryshme.

Retifikim

Për procesin e retifikimit, kompania jonë ka makina retifikuese që kryejnë retifikim rrafshor dhe cilindrik, me të cilat fitohen produkte finale, cilësore sipas standardeve më të larta.

Përpunimi i erozimës

Përpunimi i erozimës (prerje m e tel) paraqet proces që kryhet në makinë me udheheqje numerike. Me ndihmën e kësaj, prodhohen mjete me cilësi të lartë, me sipërfaqe të përpunuar saktësisht, që është me rëndësi të madhe në procesin e mëtejshëm të prodhimit final.

Frezimi dhe tornimi

Proceset e frezimit dhe tornimit paraqesin fazën fillestare për heqjen e materialit që mundëson përpunim sipërfaqësor të thjeshtë dhe kompleks, për performancën e të cilëve disponojmë shumë lloje të makinave cilësore.

© Copyright 2019. Developed by Synapse