Делови од метал

Од едноставни до сложени форми, со висококвалитетно обработени површини, Техногума врши изработка на метални делови по нарачка во зависност од Вашите потреби.

Притоа  нашата алатница Ви стои на располагање со голем број на калапи за лиење на гума.

Доколку вашето барање за изработка на гумен производ  е претходно реализирано или соодветствува на веќе постоечки калап, може да направите нова порачка за иститот производ со користење на калапот од нашиот магацин.

Метални ролери

Метални чаури со гума

Калап за лиење на гума

© Copyright 2019. Developed by Synapse