Produkte gomo-teknike

Magazina jonë nuk ka stok të prodhimeve të gatshme të gomave, por ne mund t’ju urdhërojmë pothuajse çdo gjë që ju nevojitet nga një gomë, pavarësisht sasisë dhe në afat të shkurtë kohor.

Tehnoguma punon me proceset e kompresimit dhe injektimin të gomës për të fituar një produkt final.

Ne kemi mbi 20.000 kallëpe për të derdhur lloje të ndryshme të produkteve të gomës teknike si membrana, pllaka, O-unaza, vula, goma vakum, lidhëse, amortizues, gompa gome, rrotëzaa dhe forma të parregullta të gomës. Këto produkte kanë aplikim të gjerë në industrinë ushqimore, makineri, kimike, tekstile, automobilistike dhe shumë industri të tjera.

Ju mund të na tregoni kushtet e punës së produktit të gomës që ju nevojitet dhe ne përcaktojmë dhe prodhojmë llojin e gomave që të plotësojnë kërkesat tuaja.

E gjitha që ju duhet të bëni është që të na jepni një vizatim teknik ose mostër, dhe ne do të kujdesemi për pjesën tjetër.

  • Ndër produktet e tjera të gomës mund të dallojmë silikonët si produkte me karakteristika të veçanta dhe qëndrueshmëri të veçantë në temperatura të larta dhe të ulëta.
  • Përveç elementëve të gomës, Tehnoguma gjithashtu prodhon produkte nga një përzierje prej gomë-metal, gomë- pëlhurë, gomë-dru dhe gomë-plastikë.

Shirita brinjësor

Lidhëse

Mbulesa gome

O-unaza

Goma për valvula flutur

Goma për lidhëse perifleks

Goma për pompa të betonit

Topa gome, shtyrëse për shishe, gomë ampres

Priza të gomës

Pranga të gomës

Membranat e gomës

Grykë prej gome me bushings

Kthetrat e gomës

Vula gome

Amortizatorë të gomës

Pllaka gome

Vakumerki

© Copyright 2019. Developed by Synapse