Полиуретански производи

Полиуретанот како материјал се издвојува поради подобрените карактеристики во однос на абење, компресија и јачина на кинење во споредба со гумата и пластиката. За некои примени е многу подобро да се излие производ од полиуретан наместо од гума или пластика. Тркала за виљушкари, амортизери, плочи, спојки се само дел од производите каде се применува полиуретанот.

Полиуретански тркала

Полиуретански производи

Полиуретански спојки

© Copyright 2019. Developed by Synapse