Lëndët e para

Varësisht nga aplikimi, Tehnoguma prodhon lëndë gome të papërpunuara të cilat më vonë përdoren për derdhje bazuar në elastomerët e mëposhtëm:

NR – natural rubber

SBR – styrene butadiene rubber

NBR –  acrylonitrile butadiene rubber

CR – chloroprene rubber

EPDM – ethylene propylene diene rubber

FKM – fluorocarbon rubber or VITON

MVQ – silicone rubber

Për materiale të tilla si silikoni dhe vitoni ne kemi furnizues afatgjatë dhe kemi ne stok në çdo moment për të garantuar shpërndarjen e shpejtë dhe të besueshme të produkteve të gatshme.

© Copyright 2019. Developed by Synapse