Kalandra

Tehnoguma kryen riparime, mjeshtëri të plotë dhe bluarje të rrotulluesve me aplikime të ndryshme në industri me gjatësi maksimale prej 3m dhe diametër 300mm. Prodhohen kalandra (cilindra) për shtypje, kalandra për parket punues , kalandra për letra, për folie, kalandra rrezistues në temperatura të larta, e tjerë.

Kalandra

Kalandra dhe rrotëza

Përpunimi, përqendrimi dhe riretifikimi i kalandrave

© Copyright 2019. Developed by Synapse