Rreth nesh

Tehnoguma është një kompani për prodhimin e produkteve të gomës, prodhime teknike të gomës, rolling gomave dhe prodhimin e pjesëve metalike dhe mjetëve.

Kombinimi i punës ekipore dhe teknologjisë moderne na mundëson cilësinë dhe suksesin unik të asaj që ne kemi bërë që nga viti 1986.

Misioni ynë është që të jemi të njohur për të siguruar cilësinë dhe shpërndarjen e besueshme të të gjitha produkteve dhe shërbimeve që plotësojnë kërkesat dhe nevojat e përdoruesve.

Një ekip profesional që është përgjegjës për dërgimin e porosive ashtu siç dëshironi është gjithnjë në dispozicion për ju për t’iu përgjigjur të gjitha pyetjeve tuaja.

Për të arritur qëllimet tona, ne mbajmë komunikim të vazhdueshëm me klientët tanë, ndërtojmë besimin me furnizuesit tanë, marrim masat e duhura për të promovuar mbrojtjen e mjedisit dhe për të monitoruar teknologjinë për mirëmbajtjen dhe zhvillimin e objekteve prodhuese.

Menaxhimi i procesit të prodhimit bazohet në kërkesat e standardeve ISO 9001: 2015 dhe ISO 14001: 2015, nëpërmjet zbatimit të vazhdueshëm dhe përmirësimit të vazhdueshëm dhe zbatimit të lajmeve.

Çertifikatat dhe arritjet

© Copyright 2019. Developed by Synapse